VI TAGER IMOD ALLE OPGAVER

Nybyggeri

​Når man bygger nyt, får man brug for en maler. Selve malerarbejdet i forbindelse med nybyggeri kan være alt fra sprøjtespartling og opsætning af filt til almindeligt malerarbejde og meget mere. 

Når man skal have udført malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført ordentligt for på den måde at få et resultat, der holder sig pænt i mange år fremad.

VI KLARER ARBEJDET 

Alt i forbindelse med nybyggeri

Hos TJ Malerfirma er vi et hold af uddannede malere, hvilket gør os i stand til at tage imod alle opgaver, store som små. Vi stiller os til rådighed i forbindelse med alt fra erhvervsbyggeri og fabrikker til almindeligt nybyggeri af villaer og parcelhuse i og omkring Esbjerg

​I alt vores arbejde er det kvaliteten i vores arbejde, der er fokus på. Vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for kvalitet. Desuden bestræber vi os altid på at levere god service – herunder overholder vi alle tidsfrister og indgåede aftaler.

VIL DU VIDE MERE?

KONTAKT OS

Står du derfor med en maleropgave og mangler en kompetent maler til at udføre opgaven, er vi det oplagte valg. 

​Vil du høre mere om, hvad vores maler kan gøre for dig eller modtage et helt uforpligtende tilbud på din opgave, kan du kontakte os direkte på telefon 

20 85 12 07.