SKAL DU BRUGE EN

Maler Kolding, Vejen og omegn

TJ Malerfirma er en seriøs og kvalitetsbevidst maler med mange kunder i Trekantsområdet. Vi udfører alle tænkelige opgaver inden for malerfaget – og mere til! Kontakt os, hvis du har en opgave til en maler og bor i for eksempel Vejen, Kolding eller Grindsted – ring på 20 85 12 07.

Vi maler med kvaliteten i fokus

Vi lægger stor vægt på kvalitetsarbejde, når vi udfører en opgave. Det er vigtigt for os, at vi afleverer noget, der er i orden, og som vi håndværksmæssigt kan stå inde for. Derfor maler vi altid med kvaliteten for øje, når vi udfører en opgave.

Vi er medlem af Danske Malermestre

Det håndværksmæssige er som sagt altid i orden, ligesom kundens behov og forventninger er i fokus, når du lader os stå for opgaven. Det garanterer vi bl.a. ved at være medlem af Danske Malermestre.

Vi overholder alle aftaler

Når vi maler dine vægge eller står for renovering af ejendommens trappeopgang, så er du sikker på, at arbejdet bliver udført til tiden og at alle aftalte betingelser bliver overholdt. Vi sætter en stor ære i at kunne give et tilbud, hvor leveringstid og alle andre aftaler holder vand.

TJ Malerfirma

Kontakt os, hvis du bor i Vejen, Kolding, Grindsted eller et andet sted i Trekantsområdet og har brug for en maler – ring til os på 20 85 12 07.​

VIL DU VIDE MERE?

KONTAKT OS

Står du derfor med en maleropgave og mangler en kompetent maler til at udføre opgaven, er vi det oplagte valg. 

​Vil du høre mere om, hvad vores maler kan gøre for dig eller modtage et helt uforpligtende tilbud på din opgave, kan du kontakte os direkte på telefon 

20 85 12 07.