MALERARBEJDE

Få professionelle til at klare opgaven

Hos​ TJ Malerfirma består vores team af et hold af kompetente og uddannede malere, der arbejder godt sammen. Det gør os i stand til at varetage alle opgaver, store som små. 

Vi udfører malerarbejde for både private, offentlige og erhvervskunder i og omkring Esbjerg. Vi har mange års erfaring inden for al slags malerarbejde, og vi har gennem tiden beskæftiget os med mange forskellige udendørs og indendørs opgaver samt malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, renovering eller vedligeholdelse.

VI KLARER ARBEJDET 

Kvalitetsbevidst malerarbejde

Vores vigtigste nøgleord er kvaliteten. Derfor gør vi kun brug af den bedste maling og arbejder, indtil vi selv er tilfredse med resultatet. 

Vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for kvalitet i arbejdet. Vores mål er tilfredse kunder, og dem får vi blandt andet ved at levere en god service, hvor vi overholder alle aftaler og tidsfrister.

VIL DU VIDE MERE?

KONTAKT OS

Står du derfor med en maleropgave og mangler en kompetent maler til at udføre opgaven, er vi det oplagte valg. 

​Vil du høre mere om, hvad vores maler kan gøre for dig eller modtage et helt uforpligtende tilbud på din opgave, kan du kontakte os direkte på telefon 

20 85 12 07.