Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Over 25 erfaring

​Både til Privat og Erhverv

​Medlem af Danske Malermestre

Nybyggeri

​Når man bygger nyt, får man brug for en maler. Selve malerarbejdet i forbindelse med nybyggeri kan være alt fra sprøjtespartling og opsætning af filt til almindeligt malerarbejde og meget mere. 

Når man skal have udført malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, er det vigtigt, at arbejdet bliver udført ordentligt for på den måde at få et resultat, der holder sig pænt i mange år fremad.

Vi klarer arbejdet i forbindelse med nybyggeri

Hos TJ Malerfirma er vi et hold af uddannede malere, hvilket gør os i stand til at tage imod alle opgaver, store som små. Vi stiller os til rådighed i forbindelse med alt fra erhvervsbyggeri og fabrikker til almindeligt nybyggeri af villaer og parcelhuse i og omkring Esbjerg.

​I alt vores arbejde er det kvaliteten i vores arbejde, der er fokus på. Vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for kvalitet. Desuden bestræber vi os altid på at levere god service - herunder overholder vi alle tidsfrister og indgåede aftaler.

Få et tilbud

Har du et forestående eller igangværende nybyggeri og mangler du en kompetent maler, skal du være meget velkommen til at kontakte os. 

Du kan ringe direkte til os på telefon 20 85 12 07 og modtage et uforpligtende tilbud på din opgave.

HVEM ER VI?

TJ Malerfirma

CVR: 19611132

KONTAKT OS

VORES VÆRKSTED​