Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Over 25 erfaring

​Både til Privat og Erhverv

​Medlem af Danske Malermestre

Malerarbejde - få professionelle til at klare opgaven

Hos​ TJ Malerfirma består vores team af et hold af kompetente og uddannede malere, der arbejder godt sammen. Det gør os i stand til at varetage alle opgaver, store som små. 

Vi udfører malerarbejde for både private, offentlige og erhvervskunder i og omkring Esbjerg. Vi har mange års erfaring inden for al slags malerarbejde, og vi har gennem tiden beskæftiget os med mange forskellige udendørs og indendørs opgaver samt malerarbejde i forbindelse med nybyggeri, renovering eller vedligeholdelse.

Kvalitetsbevidst malerarbejde

Vores vigtigste nøgleord er kvaliteten. Derfor gør vi kun brug af den bedste maling og arbejder, indtil vi selv er tilfredse med resultatet. 

Vi er medlem af Danske Malermestre, hvilket er din garanti for kvalitet i arbejdet. Vores mål er tilfredse kunder, og dem får vi blandt andet ved at levere en god service, hvor vi overholder alle aftaler og tidsfrister.

​Ring til os allerede i dag

Vi er den rigtige samarbejdspartner at vælge, når du har malerarbejde, der skal udføres. Du kan kontakte os på telefon 20 85 12 07 for at modtage et uforpligtende tilbud på din opgave. 

Vi rådgiver gerne omkring malerarbejdet og svarer på alle spørgsmål, der måtte opstå hos dig.

HVEM ER VI?

TJ Malerfirma

CVR: 19611132

KONTAKT OS

VORES VÆRKSTED​