Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Over 25 erfaring

​Både til Privat og Erhverv

​Medlem af Danske Malermestre

Maler Varde, Ølgod, Tarm og Ribe

TJ Malerfirma er en seriøs og kvalitetsbevidst maler med mange kunder langs Jyllands vestkyst. Vi udfører alle typer opgaver inden for malerfaget – og mere til!

Kontakt os, hvis du har brug for en maler og bor i en af de vestjyske byer, for eksempel Ribe, Varde, Tarm eller Ølgod – ring til os på 20 85 12 07.

Maler altid med kvaliteten i fokus

Når vi maler, har vi altid fokus på kvaliteten. Det er meget vigtigt for os, at vi afleverer noget, der er i orden og som vi håndværksmæssigt kan stå 100 % inde for. Vi sørger hele tiden for at holde os opdateret på de nyeste teknikker.

Er medlem af Danske Malermestre

Med os kan du være sikker på, at håndværket altid er i orden. Det garanterer vi bl.a. ved at være medlem af Danske Malermestre.

Vi overholder altid alle vores aftaler

Når vi maler dit hus – udvendigt eller indvendigt – eller står for renovering af for eksempel boligforeningens trappeopgang, så er du sikker på, at arbejdet bliver udført til tiden samt at alle aftalte betingelser bliver overholdt.

Kontakt os, hvis du bor i Varde, Ribe, Ølgod eller for eksempel Tarm og har brug for en maler – ring til os allerede i dag på telefon 20 85 12 07.​

HVEM ER VI?

TJ Malerfirma

CVR: 19611132

KONTAKT OS

VORES VÆRKSTED​