Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

​Over 25 erfaring

​Både til Privat og Erhverv

​Medlem af Danske Malermestre

​Maler Bramming, Holsted, Brørup og omegn

TJ Malerfirma er en seriøs og kvalitetsbevidst maler med mange kunder i Sydjylland. Vi udfører alle opgaver inden for malerfaget – og mere til!

Kontakt os, hvis du har en opgave til en maler og bor i for eksempel Holsted, Brørup eller Bramming – ring til os på 20 85 12 07.

Vi maler med fokus på kvaliteten

Når vi maler, har vi altid stor fokus på kvaliteten. Det er meget vigtigt for os, at vi afleverer noget, der er 100 % i orden og som vi håndværksmæssigt kan stå inde for. Derfor sørger vi også for hele tiden at holde os opdateret på de nyeste teknikker.

Stolte håndværkstraditioner

Håndværket er altid i orden, når du lader os stå for opgaven. Det garanterer vi bl.a. ved at være medlem af Danske Malermestre.

Derudover står vi altid klar med det rette udstyr, de nyeste teknikker samt kompetente og veluddannede malere, så vi kan give dig den mest optimale løsning.

Vi overholder altid alle aftaler

Når vi maler dit hus eller står for renovering af boligforeningens trappeopgang, så er du sikker på, at arbejdet bliver udført til tiden og at alle aftaler bliver overholdt. Vi sætter en stor ære i at give et tilbud, hvor leveringstid og alle andre indgåede aftaler holder.

Kontakt os, hvis du bor i Bramming,

HVEM ER VI?

TJ Malerfirma

CVR: 19611132

KONTAKT OS

VORES VÆRKSTED​